Går dette bra??Idag var endelig dagen her!!! Dagen jeg på mange måter både har sett fram til og gruet meg til i hele 8 måneder. Ja for idag er det faktisk nøyaktig 8 mnd siden lillebror kom til verden. Og etter det har vi vært sammen natt og dag. Men idag skulle altså dette endre seg. Min første lille bytur...alene...uten han. Den snille bestemoren skulle passe på mens jeg dro avgårde til tannlegen og til et etterlengtet frisørbesøk. Heldigvis ble ikke det utsatte tannlegebesøket så ille som forventet. Etter å ha vært igjennom et svangerskap med 9 mnd kvalme var jeg meget spent på hvordan de stakkars tennene mine hadde taklet det hele. Utrolig nok var alt i skjønneste orden der inne :-) Så da rakk jeg tilogmed å snike inn et lite kafebesøk også, før frisørstolen kallte.

Selv om dette på mange måter var en etterlengtet dag, så var det ikke fritt for at jeg hele tiden hadde en liten klump i magen..og nesten konstant gikk rundt å så etter en vogn eller bilstol. Man blir jo så knyttet etter disse månedene sammen, at det føles nesten som man har glemt en del av seg selv hjemme når man drar avgårde. Og erfaringsmessig så blir ikke denne lille klumpen nødvendigvis borte med tiden heller. Det er vel en av sidene ved å ha fått barn. Man har de alltid med seg i tankene, lurer på hvordan de har det og håper at alt er bra med dem.

Gjensynsgleden var stor når jeg etter endt frisørtime dro raskeste vei hjem igjen :-) Lillebror hadde såklart hatt det veldig så koselig mens jeg var borte. Så det neste skrittet får være å dra ut på en kveldstur. Men akkurat nå tror jeg det er nok for en stund :-)

Dagens "store utskeielse" endte med partystemning inne på treningsrommet etter leggetid. Så idag har virkelig batteriene mine fått ladet seg med masse positiv energi. Og faktisk så aner jeg en liten kontur av en biceps på armen min!! :-) Det er ikke så mye som skal til for at smilet titter frem. Ta vare på de små øyeblikkene i hverdagen, og la dem fylle deg med god energi. 

 

#hønemor #familie #baby #permisjon #hjemmetrening #egentid

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sylvia Elise

Sylvia Elise

38, Tromsø

Følg mitt liv med lidenskap for jakt, fiske, friluftsliv, trening, hunder, et aktivt familieliv og en sunn livsstil.

Kategorier

Arkiv

hits